Otkazan Hall of fame duel Pekersa i Koltsa

NFL 8. avg 20160:29 > 0:31
Podeli:
Joe Robbins/Getty Images

Tradicionalna Hall of fame utakmica, koju je ove godine trebalo da odigraju Grin Bej Pekersi i Indijanapolis Koltsi, otkazana je zbog lošeg stanja terena.

Taj duel je trebalo da bude odigran od dva časa posle ponoći po srednjoevropskom vremenu na “Tom Benson” stadionu u Kantonu, u državi Ohajo.

Radnici su poslednjih sati pokušali da dovedu teren u red, a problem je nastao zbog dela oko sredine terena, zbog farbe koja je naneta na sredini, gde je smešten NFL logo.

Jedan od igrača Pekersa je istakao da izgleda kao da je cement na sredini terena, ali da postoje problemi i sa end zonama.

Treneri oba tima Majk Mekarti i Čak Pagano su nadgledali dok su radnici pokušavali da reše problem. Dejvid Beker, organizator utakmice, potom se sastao sa predstavnicima Pekersa i Koltsa, kada im je saopštio konačnu odluku.

Ovogodišnja Hall of fame utakmica trebalo je da bude odigrana u čast Breta Farva, legendarnog kvoterbeka Pekersa, odnosno Marvina Harisona, nekadašnjeg hvatača Koltsa, i Tonija Dangija, trenera koji je tokom karijere vodio Koltse i Tampa Bej Bakanirse.

Novu NFL sezonu, kao i predsezonske utakmice, moći ćete da partite na kanalima Sport kluba.