Sančez završio u Kaubojsima

NFL 4. sep. 20168:01 > 8:10
Podeli:
Getty images/Christian Petersen

Kvoterbek Mark Sančez sezonu će ipak početu u Dalas Kaubojsima, a ne u Denveru u kojima je proveo čitavu predsezonu. Do ovakvog raspleta je došlo pošto su Bronkosi odlučili da im iskusni kvoterbek nije potreban, a Teksašani su ga oberučke prihvatili.

Nekadašnji kvoterbek Njujork Džetsa i Filadelfije, došao je na kraju prošle sezone u Denver kao zamena za Pejtona Meninga i Broka Osvajlera. Potpisao je jednogodišnji ugovor vredan četiri i po miliona dolara, od čega milion garantovanih. Do kraja se borio za mesto prvog kvoterbeka sa sofmorom Trevorom Simijanom i rukijem Pekstonom Linčom.

Na kraju je epilog taj da je Simijan promovisan u prvog kvoterbeka, dok je već u poslednjoj utakmici predsezone protiv Arizone bilo jasno da za Sančeza mesta nema, pošto je sve vreme na terenu bio Pekston Linč.

Ipak, Sančez je brzo našao angažman, pa će imati klub u predstojećoj sezoni. U pitanju su Dalas Kaubojsi, kojima će startni kvoterbek biti ruki Dak Preskot, a posle nove povrede Tonija Roma, osetila se potreba za iskusnim organizatorom igre, koji bi makar bio podrška novajliji.