Sedmorica Rejdersa, šestorica Falkonsa na Pro Boulu

NFL 21. dec. 201616:36 > 16:40
Podeli:
Getty images/Donald Miralle

Saopšteni su timovi za Pro Boul meč tekuće sezone, a među izabranima najviše predstavnika imaju Ouklend Rejdersi.

Čak sedmorica igrača iz Ouklenda će igrati na revijalnom meču ouči Superboula, a Rejderse najbolje prate Atlanta Falkonsi sa šestoricom igrača.

Rejderse će predstavljati kvorterbek Derek Kar, hvatač Amari Kuper, centar Rodni Hadson, defanzivni end Kalil Mek, sejfti Redži Nelson, ofanzivni bek Keleči Osamele i tekl Donald Pen.

Ouklend je sa skorom 11-3 izborio prvo učešće u plej-of od 2002. godine, pa nije čudo što ima trojicu igrača iz ofanzivne linije na Pro Boulu.

Falkonse će predstavljati Vik Bizli. Met Brajant, Devonta Frimen, Hulio Džons, Aleks Mek i kvorterbek Met Rajan.

Iako je propustio prva četiri meča sezone zbog skandala sa izduvanim loptama QB Nju Ingland Petriotsa Tom Brejdi je takođe izabran za PB, 12. put u karijeri, a deseto učešće imaće risiver Arizona Kardinalsa Leri Ficdžerald.

Dvadeset šest timova ima bar jednog predstavnika, a među 20 debitanata ističe se ruki tandem Dalas Kaubojsa Dak Preskot i Ezekijel Eliot, te risiver Kanzas Siti Čifsa Tajrik Hil.

Bez poziva je ostalo nekoliko velikih zvezda među kojima su Kem Njutn, Dru Bris, Endru Lak, Rasel Vilson, Metju Staford.

Međutim, gledaćemo Leveona Bela, Antonija Brauna, Bena Rotlizbergera, Demarka Mareja, Odela Bekama Džuniora…

Pro Boul je na programu 29. januara u Orlandu, nedelju dana pre Superboula, pa je logično da na Floridi neće nastupiti igrači dva tima koja se budu borila za titulu.