Holivudski glumac ‘pročitao’ Rodžersa za Falkonse

NFL 31. jan 20171:40 > 1:45
Podeli:
Streeter Lecka/Getty Images

Poznati američki glumac Semjuel L. Džekson dugogodišnji je navijač Atlanta Falkonsa, još otkako je pohađao koledž u glavnom gradu Džordžije.

Zbog toga nije iznenađenje što se Džekson postarao da bude u “Džordžija domu” kada su Falkonsi igrali finale Nacionalne fudbalske konferencije sa Grin Bej Pekersima. I kada je primetio da se nešto čudno dešava tokom zagrevanja, dao je sve od sebe da upozori svoj omiljeni tim.

Gledao sam kako Aron Rodžers tokom zagrevanja izvodi akciju kakvu nisam video nikada ranije. Proturio je loptu igraču koji je potom njemu poslao loptu za tačdaun. Zbog toga sam odmah tvitovao da bih neko od Falkonsa znao za postojanje takve akcije. Poručio sam im da se paze toga”, rekao je Džekson.


Rodžers je hvatanja za tačdaun tokom cele karijere upisao samo 2012. godine, tako da je izvesno da akcija koju je Džekson video jeste bila nova za Pekerse. Međutim, do te akcije nije došlo prošle nedelje, a Falkonsi su ubedljivo slavili protiv Pekersa rezultatom 44:21.

Falkonse u nedelju očekuje Superboul sa Nju Ingland Petriotsima, a najvažniji meč sezone moći ćete da pratite u direktnom prenosu na Sport klubu 1.