Nevolje u Grin Beju: Svađe, povrede…

NFL 30. sep 20179:25 > 9:36
Podeli:
Al Bello, Getty Images

Iako su ove sezone ušli sa velikim ambicijama, iako su u prvom meču savladali Sijetl Sihoukse, kod Grin Bej Pekersa ne cvetaju ruže. Šta više, meč protiv najvećeg rivala Čikago Bersa izbacio je mnoge stvari na površinu.

Pekersi su ubedljivo slavili u prvom meču četvrte nedelje protiv divizijskog rivala Čikaga. Međutim, daleko od toga da trener Majk Mekarti može da bude zadovoljan. Sve je počelo od povrede prvog raning beka Taja Montgomerija, kome se ustanovilo da je slomljeno rebro. Ipak, sam Mekarti je optimista da neće biti previše odsutan.

Jedan od glavnih hvatača Devonte Adams doživeo je potres mozga posle ne baš korektnog starta Denija Trevejtana. Risiver je prebačen u bolnicu, ali je svestan, tako da se očekuje da se stavi na raspolaganje u petoj nedelji. Da Mekartija ne muče samo povrede, već da ima muke da „sredi svlačionicu“ videlo se na meču protiv Čikaga, kada je pre vremena poslao u istu kornerbeka Damarijusa Rendala. Defanzivac je, očigledno veoma besan, napustio stadion pre završetka meča, tako da je to još jedna stvar koja ozbiljno treba da zabrine sve u Viskonsinu.

Povrh svega toga gotovo benigno deluju, sada već hronični problemi glavnog igrača Erona Rodžersa sa ofanzivnom linijom, pošto je nekoliko puta bio pod ozbiljnim pritiskom, a dva puta i sekovan. Sve u svemu, teški su dani pred Mekartijem.