MVP Superboula nikome nije zanimljiv

NFL 25. mar 201823:29 > 23:39
Podeli:
Andy Lyons/Getty Images

Od završetka Superboula 52 počelo je da se spekuliše kakva je budućnost Nika Folsa, koji je doneo Filadelfiji prvi Lombardijev trofej i bio MVP. Očekivalo se da će biti trejdovan jer je mesto prvog kvoterbeka rezervisano za Karsona Venca, ali u ovom trenutku to ne deluje tako lako ostvarivo.

Fols je dobio šansu u finišu prošle sezone posle teške povrede Karsona Venca. Međutim, u prvim satima od završetka okršaja sa Nju Ingland Petriotsima počelo je da se govori da to iskusnom kvoterbeku neće biti dovoljno da bude siguran starter u Iglsima, već da to mesto čeka Venca čim se oporavi. To nisu krili ni u samom klubu, tako da se očekivalo da Fols bude trejdovan. Međutim, po rečima trenera Daga Pedersona taj plan se trenutno ne odvija na pravi način.

Nismo za sada dobili nikakvu ponudu za Folsa. Ipak, nije to ništa strašno. Treba to da bude prava stvar i za nas da bi se realizovala. Ali, za sada ništa nismo dobili za Nika – iskren je bio Pederson.

Očigledno da mnogi timovi nemaju poverenja u Folsa, koji je u prošlosti imao problema sa povredama i praktično pet godina nije odradio punu sezonu kao starter. Zbog toga, a i činjenice da je predstojeći draft percipiran kao draft kvoterbekova, Iglsi će još morati da čekaju ako misle da dobro naplate sjajnu partiju Folsa u Superboulu.