"Mekarti je pozvao akciju, a Rodžers ga je ignorisao"

NFL 4. jan 201917:23 > 17:36
Podeli:
Dylan Buell/Getty Images

Tajt end Grin Bej Pekersa Mercedes Luis je pričao o odnosu nekadašnjeg trenera ekipe Majka Mekartija i glavne zvezde kvoterbeka Erona Rodžersa.

Posle 13 godina na klupi Grin Bej Pekersa Majk Mekarti je dobio otkaz zbog izuzetno loših rezultata u aktuelnoj sezoni. Još je u ranoj fazi sezone bilo jasno da tim sa „Lambo filda“ neće videti plej-of, a povrede i loša forma Erona Rodžersa su takođe uticali na to da se Grin Bej ne pokaže u najboljem svetlu ove sezone. Mekarti i Rodžers su sarađivali od kako je Eron u timu, a izgleda da je u njihovoj saradnji bilo dosta miskomunikacije.

Mislim da je sve što se desilo Grin Beju krenulo sa vrha. Imam osećaj da je Eron imao neke stvari koje je hteo da uradi, a Mekarti je imao svoje stvari koje je hteo da uradi. Jednom sam video nešto što nikad nisam video do sada. Bili smo u hadlu, pretpostavljam da je Mekarti pozvao akciju, a Eron je bio rekao ‘Ma jok’. On je davao upotstva ofanzivnoj liniji, a bio je to napad od pet minuta. Bacio je ombu od 40 jardi, bio je uspešan pas i mislio sam ‘Šta se stvarno ovde dešava?’. Nikad pre to nisam video“, kazao je tajt end Pekersa Mercedes Luis

Luis je inače NFL veteran koji je od 2006. do 2017. godine igrao u Džeksonvilu, a od 2018. je član Pekersa.