Petriotsi spremaju novi ugovor za Brejdija

NFL 30. jan 201921:22 > 21:24
Podeli:
Kevin C. Cox/Getty Images

Vlasnik Nju Ingland Petriotsa Robert Kraft nagovestio je da nema potrebe mnogo da razmišlja o mogućnosti da Tomu Brejdiju ponudi novi ugovor.

Kvoterbek tima iz Bostona će u avgustu napuniti 42 godine, a sadašnji ugovor ističe mu na kraju naredne sezone. Uprkos godinama, Brejdi je u poslednje vreme više puta naglasio da ne planira da se povuče u skorije vreme i da mu je želja da igra do 45. godine.

Povezano

Razmislite – u poslednje tri godine smo imali privilegiju da stignemo do Superboula i da imamo pravog kvoterbeka. Bio bih zaista iznenađen da još neko vreme ne bude naš kvoterbek“, istakao je Kraft.

Izvesno je da će novi ugovor za Brejdija biti jedan od prioriteta za Petriotse između dve sezone. Dve strane su obično postizale dogovor o nastavku saradnje kada bi do njenog kraja ostale dve sezone, što ovoga puta govori o hitnosti rešenja.

Brejdi bi po novom ugovoru trebalo da dobije 27 miliona dolara, ali bi moglo da se desi da ta suma bude smanjena. Na taj način, iskusni kvoterbek bi timu omogućio dovođenje adekvatnih pojačanja, ali i veći bonus ili garancije za naredne godine.

Pošto imamo trenera kakvog imamo, kao i Toma, unutar tima postoji jedinstvena simetrija i hemija. I to se prenosi na kompletnu organizaciju. Imamo sreće“, naglasio je Kraft.

Petriotsi se u nedelju sastaju sa Los Anđeles Remsima u 53. izdanju Superboula, a na toj utakmici Brejdi i Bil Beličik će se boriti za svoj šesti Lombardijev trofej. Susret počinje pola sata posle ponoći, uz direktan prenos na Sport Klubu 1.