Karson Venc: Mogao sam da budem bolji saigrač

NFL 5. feb 20191:28 > 1:45
Podeli:
Elsa/Getty Images

Mediji u Filadelfiji su nedavno objavili insajderske informacije iz franšize Iglsa, da je Karson Venc postao veoma nezgodan saigrač jer je bio sebičan, nije pravio kompromise i favorizovao je neke igrače u timu.

Kvoterbek FIladelfije Karson Venc navodno nije hteo da forsira one stvari koje je u timu napravio Nik Fols, kvoterbek koji je Iglsima doneo Superbol prošle sezone. Navodno izvori kažu da je on sebičan, da je egoista, da ne trpi kritike i da se ponaša kao da je osvojio deset Superbolova, a da pri tom nije ni dobio nijedan plejof meč. 

Posle ovakvih tvrdnji Karson nije opovrgao pisanje medija u Filadelfiji već samo poručuje da je mogao da bude i bolji saigrač.

Zanm ko sam najpre. Znam da se nosim sa sobom. Nisam savršen i imam mane. Neću da kažem da je ovo izmišljeno i da nije tačno. Na kraju dana kažem da je naša svlačionica veoma bliska. Ako je bilo momaka koji su imali problem, voleo bih da smo razgovarali o tome. Opet, ne znam kako se sve to desilo“, kaže Karson Venc koji dodaje da su ga ove informacije zatekle.

Nikad nije lepo da pročitaš tako nešto, ali kad se već desilo pomislio sam ‘Ako neko ima takvo shvatanje o meni zašto? Šta sam uradio loše? Gde mogu da se popravim?’ Shvatam svoje mane, mogu da budem sebičan, ali svi smo takvi unutra. Mogu da buem bolji“, dodaje Venc koji smatra da je možda zbog povrede postao lošiji saigrač.

Kada prođeš kroz kidanje ligamenata kolena, i odlučan si da se vratiš, to je jedino na mom umu. Kada pogledam unazad možda je bilo stvari koje sam zanemarivao kao saigrač i kao prijatelj jer si toliko odlučan da se vratiš i to je jedino što ti je vaćno“. 

Iglsi inače posle osvojenog Superbola došli do druge runde plej-ofa gde su igrali protiv Nju Orleans Sejtsa. U plej-ofu je igrao Nik Fols dok je Venc igrao na 11 utakmica tokom regularnog dela sezone. Zbog povrede leđa od 12. meča u sezoni ga je zamenio Fols.