Nemaš za kiriju? Pitaj Oćosinka na Tviteru za pomoć

NFL 25. feb. 201919:08 > 19:14
Podeli:
Kevin C. Cox/Getty Images

Proslavljeni NFL as Čed Džonson ne igra u Nacionalnoj fudbalskoj ligi 2012. godine, ali je i dalje veoma popularan među ljubiteljima najpopularnijeg sporta u SAD. Džonson je učinio veliku uslugu jednom fanu na Tviteru koji mu se požalio preko te društvene mreže.

Džonson je postavio prosto pitanje na Tviteru:

Kako vam protiče ovaj petak?

Na to je jedan fan odgovorio prilično neraspoloženo:

Treba da me izbace iz stana, ali petak je, pa…“, napisao je izvesni Kris.

Nakon što je muškarac dostavio dokaz o neplaćenoj kiriji koji je iznosio 1.318 dolara, popularni „Oćosinko“ mu je uplatio 1.500 dolara i napisao:

Reci svom gazdi da sledeći put kada MI budemo u zaostatku sa plaćanjem, može protiv mene da igra video igru FIFA u taj novac“, napisala je nekadašnja NFL zvezda.

Čed Džonson bio je proslavljeni vajd-risiver u NFL 11 godina, šest puta je bio učesnik Pro-Boula, a četiri puta je bio biran u Ol-Pro timove. Najveći deo karijere sjajni vajd risiver proveo je igrajući za Sinsinati Bengalse, a poznat je i po promeni imena.

Džonson je 2009. godine pravno promenio ime u Čed Oćo Sinko (‚Osam pet‘ na španskom jeziku), kako bi odao počast broju 85 koji je nosio na leđima dok je bio igrač Bengalsa. Dve godine kasnije, kada je napustio tim, vratio je prethodno ime – Čed Džonson.