Melvin Gordon se vraća, na terenu već protiv Majamija?

NFL 28. sep. 20193:02 > 3:16
Podeli:
Matt Winkelmeyer/Getty Images

Los Anđeles Čardžersi se ozbiljno muče na početku sezone, a jedan od razloga je i neigranje prvog raning beka Melvina Gordona, koji je uzeo produženi odmor zbog pregovora oko novog ugovora.

Elitni raning bek nije se pojavljivao ni u trening kampu, a ni na početku sezone, jer nije zadovoljan kako teku pregovori oko novog ugovora. Važeći mu ističe na kraju sezone i mnogi su se plašili da neće uopšte igrati, poput Leviona Bela za Pitsburg prošle sezone koji je bio u istoj situaciji. Ipak, Gordon je rekao da će se vratiti za šest do osam nedelja, a to je uradio ranije, pošto je već počeo treninge. Postoje šanse da zaigra protiv Majamija, ali ne toliko velike ako je suditi po treneru Entoniju Linu.

Povezano

On dobro izgleda. Deluje da je u dobrom stanju, ali nije trenirao, tako da očigledno nije spreman da se vrati i nosi loptu u punom kapacitetu. Mada, nikada se ne zna, možda bi i mogao to da uradi – rekao je Lin.

Sam Gordon ističe da je spreman da se stavi na raspolaganje timu.

Moramo da uradimo ono što moramo da bismo pobedili. Posao je posao, a moj je fudbal i došao sam na radno mesto. Razgovarao sam sa generalnim direktorom Tomom Teleskom i vidim da me želi u timu. Spreman sam za sve konsekvence što do sada nisam igrao.

Ipak, ono glavno pitanje i dalje lebdi u vazduhu. Gordon je u poslednjoj godini ugovora a nije prihvatio novi za 10 miliona dolara po sezoni. Primera radi Ezekijel Eliot ispregovarao je ovog leta ugovor sa Dalasom 15 miliona dolara po sezoni, Tod Gurli 14.375 miliona a Levion Bel 13.150, a i Dejvid Džonson bi sa okruglo 13 miliona godišnje bio bolje plaćen od Gordona. Očigledno da trkač Čardžersa smatra da zaslužuje znatno više.