Stilersi razbili Bengalse za prvu pobedu u sezoni

NFL 1. okt. 20195:00 > 5:10
Podeli:
Justin K. Aller/Getty Images

Pitsburg Stilersi su slavili protiv Sinsinati Bengalsa 27:3 u poslednjoj utakmici četvrtog vikenda Nacionalne fudbalske lige.

U prvoj četvrtini je viđeno samo jedno poentiranje i to ekipe Bengalsa. Sinsinati je došao do fild gola, a precizan je bio Rendi Bulok sa 28 jardi. 

U drugom periodu Pitsburg dolazi do prvih poena i to tač daunom. Pas dugačak 21 jardu je uhvatio Džejms Korner, a kako je pokušaj za ekstra poen bio uspšean bilo je 7:3. Do poluvremena su domaći Stilersi došli do još jednog fild gola kada je Kris Bosvel pogodio sa 29 jardi. 

Pet minuta u drugom poluvremenu je Stilersima bilo potrebno za novi tač daun, a loptu je u end zonu Bengalsa uneo Džejlen Semjuels. Veoma brzo je Mejson Rudolf bacio još jedan pas za tač daun. Ovoga puta je pas bio dugačak 43 jarde, a hvatač je bio Dionte Džonson. U poslednjoj četvrtini je poentirao fild golom Kris Bosvel za 27:3, a igra Bengalsa se inače tokom drugog poluvremana prilično raspadala. 

Kvoterbek Endi Dalton je bio sekovan osam puta, a pas koji je bio presečen u poslednjoj četvrtini je okončao sve nade Sinsinatija da može da se vrati u meč. Mejson Rudolf koji je inače sezonu počeo kao rezerva Benu Rotlisbergeru je bacio 229 jardi i dva tač dauna. 

Pitsburgu je ovo prvi trijumf u sezoni posle tri poraza, dok je Sinsinati na skoru 0-4.  Naredne nedelje Pitsburg dočekuje Baltimor Rejvensse u velikom derbiju, dok Sinsinati igra sa Arizona Kardinalsima kod kuće.