Braun rešava probleme, želi da se vrati u NFL

NFL 12. okt. 201919:03 > 19:05
Podeli:
Michael Reaves/Getty Images

Iskusni vajd risiver Antonio Braun ne odustaje od napora da se što pre vrati na teren, možda i u toku ove sezone.

Braun je trenutno pod istragom NFL zbog pravila o ponašanju, pošto ga je devojka koju je angažovao kao trenera optužila za seksualno zlostavljanje u više napora.

Povezano

Prošlog meseca, 31-godišnji hvatač je, pošto su ga se Nju Ingland Petriotsi odrekli, objavio da neće više igrati u NFL. Međutim, ESPN prenosi da se nada da će uskoro rešiti privatne probleme i tako moći da zaigra u narednih nekoliko nedelja. Braun poslednjih nedelja vredno trenira da bi ostao u formi, a navodno bi se rado vratio u redove Petriotsa ako dobije zeleno svetlo.

Zanimljivo je da je Braun prošle nedelje podneo tužbu protiv Ouklend Rejdersa i Petriotsa u kojoj traži skoro 40 miliona dolara zbog kršenja ugovora.

Vajd risiver je po završetku prošle sezone postigao dogovor sa Rejdersima, ali su oni pred početak sezone odbili da mu plate zagarantovanu sumu, pa im je na Instagramu poručio da mu uruče otkaz. Tim iz Kalifornije je uradio upravo to, a samo nekoliko sati kasnije on je potpisao jednogodišnji ugovor sa Petriotsima vredan 15 miliona dolara. Međutim, odigrao je samo jednu utakmicu, pre rastanka kada su se pojavile optužbe o seksualnom zlostavljanju.

Braun je prethodno proveo devet sezona u Pitsburg Stilersima, u čijim redovima je na 130 utakmica pretrčao 11.207 jardi i zabeležio 74 tačdauna.