Saga se nastavlja: Antonio Braun trenira sa Sejntsima

NFL 27. dec. 201919:45 > 19:48
Podeli:
Christian Petersen/Getty Images

Vajd risiver Antonio Braun nastavlja svoju NFL "Odiseju" u tekućoj godini – 31-godišnjak provodi vreme sa Nju Orleans Sejntsima, koji imaju problema jer su zbog povrede ostali bez Majkla Tomasa.

Braun se nalazi pod istragom NFL zbog navoda Britni Tejlor, koja je bila njegov trener. Tejlor je navela da ju je Braun seksualno napadao u više prilika. Braun je već 2017. godine bio osuđen za sličan prekršaj.

Povezano

Sejntsi su trenutno na prvom mestu u NFC Jug diviziji sa 12 pobeda i 3 poraza. U narednoj rundi Sejntsi u nedelju gostuju Pantersima.

Antonio Braun je u NFL od 2010. godine, a sedam puta je bio učesnik Pro Boula. Od 2010. do 2018. godine bio je igrač Pitsburg Stilersa, a 2019. je trejdovan u Ouklend Rejderse i postao najplaćeniji igrač lige.

Ipak, njegova karijera u Zalivu bila je kratkog veka kada je posle nekoliko incidenata van terena i sukoba sa generalnim menadžerom Majkom Mejokom otpušten iz kluba. Potom je Braun imao i kratkotrajnu karijeru u Nju Ingland Patriotsima, ali je posle samo jednog meča otpušten pošto je na videlo izbio skandal sa seksualnim napadom.