Rajan Tenehil ide na Proboul

NFL 20. jan. 202020:38 > 21:02
Podeli:
Matthew Stockman/Getty Images

Tenesi Tajtensi završili su bajkoviti put kroz drugi deo sezone, zaključno sa plej-ofom a poslednja stanica bila je konferencijsko finale. Ipak, za utehu im je što će imati kvoterbeka na meču svih zvezda, popularnom Proboulu.

Kvoterbek koji je ove sezone došao iz Majamija i u toku sezone promovisan u startera umesto Markusa Mariote, naknadno je dobio poziv, kako bi zamenio Patrika Mahomsa čiji je Kanzas Siti otišao u Supeboul. On će tako praviti društvo Lamaru Džeksonu i Dešonu Votsonu. Naravno i ostali igrači Kanzas Sitija biće zamenjeni. Umesto Trevisa Kelsija zaigraće u Orlandu u nedelju Džek Dojl iz Indijanapolisa. Tajrika Hila zameniće Di Džej Čark iz Džeksonvila, Frenka Klarka Melvin Ingram, a Krisa Džonsa Džarel Kejsi.
Što se tiče NFC zamene igračima San Franciska biće Si Džej Hem umesto Kajla Juščika, Džered Kuk umesto Džordža Kitla, Danijel Hanter umesto Nika Bose i Džejlen Remzi umesto Ričarda Šermana.

Tenehil je odigrao najbolju sezonu u karijeri, a ono što ga je preporučilo da bude među najvećim zvezdama je činjenica da je ligaški deo sezone završio na prvom mestu po pas rejtingu.