Garopolo: Brejdi mi je rekao: 'Pobedi'

NFL 28. jan. 202018:52 > 18:56
Podeli:
Maddie Meyer/Getty Images

Kvoterbek San Francisko 49ersa Džimi Garopolo prošle nedelje je rekao da ne bi bila loša ideja da kontaktira zvezdu Nju Ingland Petriotsa Toma Brejdija pred 54. Superboul, ali se ispostavilo da nije ni morao.

Michael Reaves/Getty Images

Garopolo je osvojio dva Lombardijeva trofeja sa Petriotsima, kada je bio zamena Brejdiju, a sada ga čeka prvi Superboul na kojem će biti starter. 49erse u nedelju u Majamiju čeka susret sa Kanzas Siti Čifsima, a po dolasku na Floridu popularni Džimi Dži je otkrio da je dobio ohrabrujuću poruku od Brejdija.

Povezano

Dobio sam poruku od Toma, poželio mi je sreću i sve što ide sa tim. Znate već, rekao mi je da odradim posao, da nije komplikovano i samo da pobedim“, rekao je Garopolo.

28-godišnji kvoterbek je u Najnerse stigao u oktobru 2017. godine iz Petriotsa, u zamenu za pika druge runde. U prvoj sezoni je odigrao šest utakmica, u drugoj samo tri, pošto ju je prerano završio zbog povrede, a na putu do Superboula je bio starter na svim mečevima. Tokom plej-ofa Garopolo je više puta isticao da će to što je bio zamena Brejdiju biti od velike važnosti za njega u nedelji pred Superboul, posebno zbog svih aktivnosti sa medijima.

On bi se zabavljao na ovim dešavanjima, a kada bi utakmica došla bio bi fokusiran. Imao bi plan utakmice. Od njega sve možete da naučite, on je najbolji u ovom poslu. I ja osećam privilegiju što sam učio od njega“, naglasio je Garopolo.

Brejdi, ipak, nije jedini član Petriotsima sa kojim je Garopolo bio u kontaktu u poslednje vreme. Kvoterbek Najnersa je otkrio da ga je i nekadašnji trener Bil Beličik kontaktirao više puta da bi mu čestitao na uspesima, što je okarakterisao kao veliku čast.

Imao sam sjajan odnos sa trenerom. On je sjajan čovek, izuzetno iskren. I uvek sam ga cenio zbog toga“, otkrio je 28-godišnji kvoterbek.

54. Superboul je na programu između nedelje i ponedeljka od 0.30 posle ponoći, uz direktan prenos na Sport Klubu 1.