Brejdi želi opet da baca Antoniju Braunu

NFL 18. mar. 202014:28 > 14:31
Podeli:
Eric Espada/Getty Images

Tom Brejdi se dogovorio sa Tamba Bej Bakanirsima i naredne sezone će predvoditi napad te ekipe. Timovi koji su razgovarali sa Brejdijem međutim donose interesantne priče koje su isplivavale tokom pregovora.

Nekoliko franšiza koje su razgovarale sa Brejdijem posle njegovog odlaska iz Nju Inglanda je navodno reklo da je Tom Brejdi želeo da ponovo igra sa vajd risiverom Antoniom Braunom.

Ipak status ovog igrača je i dalje maglovit zato što postoje protiv njega optužbe za seksualni napad. Braun i Brejdi su u 2019. godini igrali samo jednu utakmicu zajedno i tada je Antonio uhvatio jedan pas Toma za tačdaun. Braun je posle toga otpušten zbog seksualnog prekršaja.

Braun se posle toga izvinjavao ali to nije bilo dovoljno da ga Patriote vrate u sastav. Brejdi i Braun su se sprijateljili, što potvrđuju i u međusobnoj komunkaciji na društvenim mrežama. U NFL se sada zato spekuliše da Brejdi želi opet Brauna uz sebe. Braun je sedam puta bio biran za Proboul, a igrao je osim za Patriote i za Oukland i Pitsburg.