Dalton bi ipak mogao da ostane u Sinsinatiju

NFL 26. mar. 202022:38 > 22:49
Podeli:
Michael Hickey/Getty Images

Jedno od glavnih pitanja u ovom prelaznom roku je i gde će Endi Dalton. Do sada je delovalo da je njegov boravak u Sinsinatiju sigurno završen, ali poslednjih dana pojavljuju se i drugi scenariji.

Bengalsi imaju prvog pika i gotovo svi očekuju da će njega iskoristiti za kvoterbeka Džoa Baroua. To bi značilo da bi se Dalton trejdovao i takvo je bilo raspoloženje u franšizi. Sve do pre nekoliko dana. Dalton ulazi u poslednju godinu ugovora, a u klubu smatraju da čovek koji je svojim dolaskom od Sinsija napravio plej-of ekipu, ima još šta da ponudi.

Ipak, ono što je sigurno Bengalsi neće odustati od Baroua kao budućeg kvoterbeka i to znači da bi Dalton više bio mentor. Međutim, i dalje se čeka dobra ponuda za trejd. Situaciju oko Daltona posmatraju i Nju Ingland Petriotsi, koji još nisu rešili pitanje startnog kvoterbeka posle odlaska Toma Brejdija u Tampa Bej. Za sada se spekuliše sa tri opcije, Kemom Njutnom koji je slobodan agent, ali bi i tražio jak ugovor, Daltonom koji bi se dobio putem trejda, ili neko sa drafta oko koga bi se gradio budući identitet.