Sve dalji od povratka – optužnica protiv Brauna

NFL 4. apr. 202016:54 > 16:57
Podeli:
Christian Petersen/Getty Images

Država Florida zvanično je podnela optužnicu po tri tačke protiv vajd risivera Antonija Brauna zbog navodnog napada koji se desio u januaru, a posle kojeg je uhapšen.

Protiv Brauna je podneta optužnica za nanošenje povreda vozaču kamiona, koji je nekadašnju zvezdu Pitsburg Stilersa i njegovog trenera optužio da su ga napali ispred Braunove kuće na Floridi. Vozač je tom prilikom pokušao da dostavi predmete iz Braunovog prebivališta u Kaliforniji.

Povezano

U najnovijoj optužnici se navodi da je Braun namerno udarao vozača protiv njegove volje, kao i da je naneo štetu na kamionu u vrednosti do 200 dolara.

Ukoliko se desi da zbog pandemije koronavirusa, država može da pomogne Braunu u njegovoj odbrani, ali je velika šansa da će mu ponuditi nagodbu.

U svakom slučaju, NFL će razmotriti novu optužbu protiv Brauna, koji je već pod istragom zbog optužbi njegovog bivšeg trenera Britni Tejlor da ju je silovao. U međuvremenu, iskusni hvatač je podneo kontratužbu, a zbog tih dešavanja je ostao bez mesta u Nju Ingland Petriotsima, za koje je odigrao samo jednu utakmicu. Prethodno je napustio Okland Rejderse, bez ijednog zvaničnog meča, a u Kaliforniju je stigao posle devet sezona provedenih u Stilersima.