Mening ima savet za prvog pika: NFL je maraton

NFL 19. apr. 202021:46 > 21:49
Podeli:
Kevin C. Cox/Getty Images

Prvi pik na NFL draftu bi trebalo da bude kvoterbek Džo Burou koga će verovatno izabrati Sinsinati Bengalsi. Nedavno je on razgovarao sa NFL legendom Pejtonom Meningom koji ga je savetovao.

Džo Burou je dve sezone proveo na Ohajo Stejtu, a dve u ekipi univerziteta LSU. Sa tim timom je osvojio Nacionalni šampionat, osvojio je i nekoliko individualnih priznanja, između ostalog Hajzmenov trofej za najboljeg igrača.

Burou ima 23 godine i deluje da je spreman za NFL i Sinsinati Bengalse koji imaju pravo prvog pika na predstojećem draftu.

Rekao sam mu ‘Vidi Džo, ako si prvi pik na draftu ideš u tim koji je zaslužio da ima prvog pika. Biće nekih rupa tu. Postoji razlog zašto su Koltsi imali prvog pika kada su mene izabrali. Postoji razlog zašto Bengalsi imaju prvog pika ove godine.’ Pokušavao sam da mu kaem da to nije sprint već maraton. Izgubio sam više mečeva u ruki goini nego u čitavoj srednjoškolskoj i koledž karijeri zajedno„, rekao je Pejton Mening u nedelju.

Pejton je bio draftovan 1998. godine, a sa Koltsima je imao skor 3-13 u prvoj sezoni. Burou verovatno ideu Bengalse koji su imali skor 2-14 minule sezone.