Hopkins posle trejda: Znam da sam najbolji risiver

NFL 29. maj. 202017:53 > 18:05
Podeli:
Steven Ryan, Getty Images Sport

Trejd koji je sve ostavio zatečenim je onaj u kojem je Hjuston poslao Diadndrea Hopkinsa u Arizonu. Mnogi i danas ne mogu da shvate odluku menadžmenta Teksansa, a sam Hopkins nema dilemu da njegovo vreme nije još prošlo.

Znam da sam najbolji risiver u NFL – rekao je Hopkins, a na pitanje o ostalim risiverima poput Majkla Tomasa ili Hulija Džonsa, imao je spreman odgovor – Majk je moj čovek, volim ga. Ali zna da sam imao celu karijeru uz sebe Drua Brisa kakve bi brojke to bile. Isto i Hulio, koji je takođe moj čovek, zna kakve bih brojke imao da sam igrao pored Meta Rajana.

Povezano

Za razliku od Tomasa, Džonsa, Antonija Brauna Hopkins nije imao stalnog kvoterbeka, a nijedan pride nije bio takva klasa kao što su Bris i Rajan. Ipak, poslednje sezone je sarađivao sa Dešonom Votsonom, o kojem ima reči hvale.

Sjajna je bil situacija u kojoj sam pored sebe imao mladog kvoterbeka i nadao se višegodišnjoj saradnji sa njima. Stvorili smo hemiju, ali nije nam se dalo. Nadam se da ću sada igrati bar tri sezone sa istim kvoterbekom.

A sada će mu kvoterbek biti još jedna mlada zvezde Kajler Marej, koji je prošle godine ušao kao prvi pik sa drafta i pokazao se u prilično solidnom izdanju. Tako da Hopkins sada može da dokaže svoje tvrdnje.