Adams o debiju: Nije mi bilo dosadno, zabavljao sam se

NFL 14. sep. 202016:48 > 16:57
Podeli:
Kevin C. Cox/Getty Images

Sejfti Džamal Adams odigrao je prvi meč za Sijetl od kada je ovog leta prešao iz Njujork Džetsa i ostavio prilično dobar utisak protiv Atlanta Falkonsa u pobedi Sihouksa 38:25 u gostima.

Taj prelazak teško je pao ljudima u Njujork Džetsima, koji su u njemu videli oslonac za budućnost. Ipak, Adams je tražio trejd a defanzivni koordinator Džetsa Greg Vilijams rekao je kako misli da će Adamsu biti dosadno u odbrani Sijetla. Međutim, ako se po jutru dan poznaje, odlično se uklopio mladi sejfti i već se pokazao kao odlično pojačanje.

Nije mi bilo dosadno. Šta više, dobro sam se zabavljao. Da budem iskren, šema je bila dobra, odradila je posao. Slično kao u moje prve dve godine kod Toda Boulesa – rekao je Adams.

Odbrana je sjajno obavila posao tokom većeg dela, a tek se opustila u četvrtoj četvrtini kada je Sijetl vodio 31:12. Međutim, u prvom planu je bio napad koji je sjajno predvodio Rasel Vilson, što je veoma koristilo odbrani, da dobro može da se odmori između dva istrčavanja na teren.

Nisam na to navikao. Uzbudljivo je kada znaš da, kada izađeš sa terena, imaš dovoljno vremena da uhvatiš dah, koriguješ neke stvari. Kada vidim šta Ras radi na terenu, definitivno sam srećan što sam deo ovakve organizacije.

Sijetl naredni meč igra u noći nedelje na ponedeljak (2:15) kod kuće protiv Nju Ingland Petriotsa.