Sejntsi pred publikom: Do decembra 15 hiljada

NFL 21. okt. 202011:44 > 11:48
Podeli:
Chris Graythen/Getty Images

Iako je bilo govora o tome da bi NFL organizacija New Orleans Sejnts mogla da se preseli u drugi grad kako bi mogla da ima navijače na stadionu, ipak se došlo do rešenja prema kojem će se broj posmatrača na utakmicama ove franšize postepeno povećavati iz kola u kolo.

Postojale su priče o tome da bi Sejntsi mogli da se presele u neki drugi grad kako bi im bilo dozvoljeno da igraju utakmice sa publikom, ali je doneta drugačija odluka.

Zahvaljujući dogovoru uprave tima i gradonačelnice Nju Orleansa Latoje Kantrel, u nedlejnom meču sa Karolina Pantersima biće dozvoljeno prisustvo tri hiljade gledalaca.

Pod pretpostavkom da ne bude značajnih pogoršanja epidemiološke situacije u Luizijani, u novembru biće dozvoljeno prisustvo šest hiljada gledalaca, a u decembru će taj broj ići i do 15 hiljada.

U prethodnom meču koji su Sejntsi igrali kod kuće, bilo je omogućeno prisustvo tek 750 gledalaca, uključujući osoblje i porodice igrača.

„Sveci“ se nalaze na sedmom mestu NFC posle pet odigranih kola, a u prethodnom kolu su posle produžetka bili bolji od Čardžersa.