Potvrđeno: Antonio Braun kod Brejdija

NFL 24. okt. 202012:06 > 12:09
Podeli:
Michael Reaves/Getty Images

Vajd risiver Antonio Braun novi je igrač Tampa Bej Bakanirsa, potrvdili su američki mediji. Prema navodima 32-godišnjak će sa organizacijom sa Floride potprisati jednogodišnji ugovor.

Ugovor još nije potpisan, a Braun prvo treba da prođe zdravsteni protokol koji bi utvrdio da je negativan na testu na koronavirus pre nego što se pridruži timu.

Očekuje se da će Braun debitovati tokom devetog vikenda NFL šampionata, a Bakanirsi će tada igrati protiv Nju Orleans Sejntsa – duel je na programu osmog novembra.

Obe strane bile su zainteresovane da se ozvaniči saradnja, a ona podrazumeva ponovno ujedinjenje Brauna sa legendarnim kvoterbekom Tomom Brejdijem, koji je bio jedan od zagovornika Braunovog dolaska.

Razlog za pojačanje su problemi Bakanirsa sa povredama na poziciji vajd risivera – Majk Evans igra sa povređenim skočnim zglobom od četvrtog vikenda i ne može da trenira konstantno, Kris Goldvin je imao povredu zadnje lože, a Skotija Milera muče povrede prepone i kuka.

Braun je karijeru započeo 2010. u Pitsburg Stilersima i za taj tim igrao osam sezona. Usledile su kratke epizode u Ouklend Rejdersima i pomenutim Petriotsima.