Remsi rutinski protiv Čikaga

NFL 27. okt. 202008:27 > 08:33
Podeli:
Katelyn Mulcahy/Getty Images

Los Anđeles Remsi rutinski su savladali Čikago Berse 24:10 u poslednjem meču sedmog kola u NFL karavanu.

Tim iz Kalifornije je dobro otvorio meč. Četiri minuta pre kraja prve četvrtine Džared Gof je u end zoni pronašao Džoša Rejnoldsa za vođstvo Remsa od 7:0. Do kraja poluvremena obe ekipe su postigle po fild gol. Santos je smanjio na 7:3, a sedam poena viška Los Anđelesu je vratio Sem Sloman.

Sve dileme po pitanju pobednika rešene su u trećoj četvrtini. Prvo je trčanjem od jednog jarda do tačdauna stigao Malkolm Braun, a prednost od 21 poena doneo je tandem Gof-Everet. Kvoterbek je bacio pas od 12 jardi u end zonu za odličnog tajta enda.

Povezano

Do jedinog tačdauna na meču Čikago je stigao zahvaljući odličnoj odbrani. Napravili su fambl na hvataču Remsa Vudsu, lopta je stigla do sejftija Edija Džeksona, koji je postavio konačnih 24:10 na osam minuta do kraja. Pokušavali su Bersi da još smanje prednost Los Anđelesa, ali je poslednji pokušaj osujećen presečenom loptom, koju je uputio Nik Fols.

U redovima domaćina Džared Gof je imao 219 prebačenih jardi i dva tačduana bez presečene lopte. U napadu je koristio osam različitih opcija, a za nijansu se izdvojio pomenuti Rejnolds sa četiri hvatanja za 52 jarde i tačdaunom.

Na drugoj strani je poptuno zaustavljen Nik Fols. Bacio je kvoterebek za 261 jardu, ali bez tačdauna i sa dve presečene lopte. Koliko je bio pod pritiskom vidi se i iz činjenice da je četiri puta sekovan.

Oba tima sada imaju skor od pet pobeda i dva poraza i trenutno su na pozicijama koje im donose vajld kard u Nacionalnoj fudbalskoj konferenciji. U narednom kolu Remsi gostuju Majamiju, dok Čikago na domaćem terenu dočekuje Nju Orleans Sejntse.