Vil Fuler pred trejdom, Pekersi u pol poziciji

NFL 3. nov. 202017:27
Podeli:
Bob Levey/Getty Images

Došlo se tek do polovine ligaškog dela, a već sada se može reći da je sezona Hjuston Teksansa za zaborav. Skor od 1-6 jasno sugeriše da će plej-of biti sanak pusti, a franšiza se polako sprema za ribilding.

Doduše, ovakav epilog mogao se nazreti već u periodu između dve sezone. Tada je trejdovana prva zvezda tima Diandre Hopkins. Pokušali su to Teksansi da kompenzuju, ali malo i nesrećno težak raspored, malo i objektivno kratak roster, uticali su da ekipa ima samo jednu pobedu.

Zbog toga Teksansi razmišljaju već o sledećoj sezoni, a plan je da se u nju uđe i bez drugog vajd risivera. Vil Fuler trebalo je da preuzme vodeću ulogu od Hopkinsa, što je on i uradio. Ove sezone je uhvatio 490 jardi uz pet tačdaunova i prvih je hvatač ekipe. Ipak, kod njega uhvek stoji znak pitanja kada su povrede u pitanju i zbog toga Teksansi žele da ga trejduju.

Do utorka uveče je rok za trejdove i ekipa iz Teksasa se nada da će dobiti željenu ponudu do tada. A ona bi mogla da dođe iz Viskonsina. Grin Bej Pekersi očajnički vape za drugim hvatačem, koga će Eron Rodžers moći da traži pored Devonte Adamsa. Svakako bi sjajnom kvoterbeku dobro došao hvatač kalibra Vila Fulera i to je možda karika koja nedostaje da se formira šampionski mozaik.

Ali vremena nema puno i mora brzo da se deluje.