Arijans: Braun je uzoran građanin

NFL 19. nov. 202014:21 > 14:28
Podeli:
Kim Klement/USA TODAY Sports

Taman kada je izgledalo da se Antonio Braun skrasio u ekipi Tampa Beja, ponovo su se pojavili problemi u privatnom životu iskusnog hvatača. Optužen je za nasilničko ponašanje, jer je blizu svog doma u Floridi, slomio sigurnosnu kameru i bacio biciklo ka kućici u kojoj je sedelo obezbeđenje.

Incident se dogodio 15. oktobra. Dve nedelje Tampa je potpisala ugovor sa njim. Ovo nisu prvi ispadi nekadašnjeg asa Pitsburga. Tokom 2019. imao je tuču sa vozačem kamiona, a takođe je slao i preteće poruke ženi koja ga je optužila za seksualno zlostavljanje. To je bio razlog zbog kojeg su ga otpustili Nju Ingland Patriotsi.

Povezano

Na nova dešavanja oko Brauna, reagovao je Brus Arijns, trener Bakanirsa.

On je uzoran građanin. Ako i kada ne bude, putevi će nam se razići“, rekao je Arijans.

Braun se na teren vratio 3. novembra kada je u porazu protiv Nju Orleansa imao tri hvatanja za 31 jardu. Mnogo bolji je bio u narednom meču protiv Karoline, kada je uhvatio sedam pasova, koje mu uputio Tom Brejdi za 69 jardi.

Braun zna da mora pristojno da se ponaša. Iskreno mislim da sa njim nećemo imati nikakvih problema. Za sada ih nije bilo i nema razloga da ih bude u budućnosti“, izjavio je Arijans.