Sihoksi bolji od Kardinalsa u prvom meču 11. nedelje

NFL 20. nov. 20208:20 > 8:23
Podeli:
Otto Greule Jr, Getty Images Sport

U noći između četvrtka i petka odigran je prvi meč 11. nedelje NFL, a Sijetl Sihoksi savladali su Arizona Kardinalse rezultatom 28:21.

U desetom odigranom meču ove sezone, Sijetl Sihoksi upisali su sedmu pobedu, i to nakon dva vezana poraza, i rezultatom 28:21 nadigrali Arizona Kardinalse koji sada imaju skor 6-4.

Prva četvrtina pripala je Sihoksima uz tač daun Metklafa i ekstra poen Majersa.

Za samo 69 sekundi igre u drugoj deonici Kardinalsi dolaze do izjednačenja 7:7 zahvaljujući tač daunu Drejka i ekstra poenu Gonzalesa. Ipak, na poluvremenu Sihoksi vode glavnu reč. Novi tač daun za ekipu iz Sijetla postigao je Loket, Majers je ispustio priliku za ekstra poen, ali je postigao jedan fild gol.

Treća četvrtina ličila je na drugu. Kardinalsi su odgovorili tač daunom Arnolda i ekstra poenom Gonzalesa na početku četvrtine, a da druge strane je tač daun postigao Hajd uz dodatni poen Majersa za 7:7 u ovom delu meča.

U drugom minutu četvrte deonice Kardinalsi preko Edmondsa dolaze do novog tač dauna na šta Gonzales dodaje novi ekstra poen, ali je fild gol Majersa u 13. minutu poslednje deonice zapečatio pobedu Sihoksa.

Kod Sihoksa je Rasel Vilson prebacio 197 jardi uz dva pasa za tač daun, a na drugoj strani Kajler Marej prebacio je 269 jardi uz takođe dva pasa za tač daun.

U narednom kolu Sihoksi gostuju Filadelfija Iglsima, a Kardinalsi će u goste Nju Inglande Petriotisma.