Brejdi: Razočaran sam!

NFL 24. nov. 202012:58 > 13:09
Podeli:
Kim Klement/USA TODAY Sports

Los Anđeles Remsi savladali su Tampa Bej na gostovanju 27:24. Tom Brejdi, od ove godine kvoterbek Bakanirsa, nije krio razočarenje posle četvrtog poraza njegovog tima u sezoni.

Ono što najviše boli jednog od najboljih igrača u istoriji je činjenica da su na 2:36 minuta do kraja imali loptu u svom posedu. Brejdi je kao mnogo puta u karijeri poveo poslednji napad u kojem se očekivalo da Tampa dođe do pobede.

Povezano

Međutim, to se ovaj put nije desilo. Posle dva kompletirana pasa, 43-godišnji as je pokušao da pronađe tajt enda Kamerona Brejta. Njegovu nameru je prozreo defanzivac Džordan Fuler. Odlično se postavio, presekao loptu i obezbedio trijumf ekipi iz „ Grada Anđela“.

Sve može da stane u dve reči – razočaran sam. Preuzimam svu krivicu. Morao sam bolje da odradim posao. Nisam bio efikasan, posebno u drugom poluvremenu. Naša odbrana je bila sjajna. Iznova nam je davala šanse, koje nismo uspeli da realizujemo“,istakao je Brejdi posle meča.

Utakmicu je vlasnik šest titula sa Nju Inglandom završio sa 216 osvojenih jardi, dva pasa za tačdan, ali i dve presečene lopte. Moraće Brejdi da bude na mnogo višem nivou ukoliko želi da njegov slavi u narednom kolu, kada dočekuju branioca titule ekipu Kanzas Čifsa.

Tampa je trenutno druga u Južnoj diviziji Nacionalne konferencije sa učinkom od sedam pobeda i četiri poraza. Imaju dobru poziciju da se preko „vajld karda“ domognu plej ofa. Remsi u na čelu Zapadne divizije u istoj konfrenciji. Za sada imaju sedam trijumfa i tri izgubljena meča.