Adams ne želi da igra pod franchise tag

NFL 14. mar 202217:411 komentar
Devante Adams
REUTERS/Dennis Wierzbicki

Činilo se da je Grin Bej dva najvažnija pitanja u periodu između dve sezone rešio jednim udarcem. Produžio je ugovor sa Eronom Rodžersom i očekivalo se da će po inerciji i Devante Adams automatski ostati. Međutim, situacija sa vajd risiverom nije tako glatka.

Širila se priča da Adams želi da ostane ako Rodžers ostane. Kada je postignut dogovor sa četvorostrukim MVP, očekivali su na Lembo Fildu da će sa Adamsom lako.

povezano

Međutim, pregovori oko novog ugovora nisu tekli glatko. Kako nije postignut dogovor, odlučili su Pekersi da stave franchise tag na Adamsa, što znači da, u ovom trenutku može da pregovara samo sa Pekersima. Po tagu Adams bi trebalo ove sezone da inkasira 20 miliona dolara.

Ali sjajnog vajd risivera to ne interesuje. Adams je rekao upravi Grin Beja da ne želi da igra pod tagom. I sada je ponovo trofejna franšiza na potezu.

Ili će se postići dogovor oko novog ugovora, koji Adams veoma želi s obzirom da mu je 29 godina i misli da mu je sada pravi trenutak za neki jak ugovor. Ili će doći do razlaza, a navodno su najzainteresovaniji za takav ishod Las Vegas Rejdersi. Postoji još jedna varijanta, ali ona nikome nije od koristi. A to je da Adams, ako nastavi da se drži ovog stava, a da ne postigne dogovor sa Pekersima, da propusti čitavu sezonu.

Komentari

Vaš komentar