Erijans: Superboul kod kuće? Ogromna prednost za nas!

Američki fudbal 26. jan. 202114:54 > 14:551 komentar
Podeli:
Bruce Arians
Leon Halip/Getty Images

Tampa Bej Bakanirsi postaće prvi NFL tim koji će na domaćem terenu igrati Superboul posle 55 godina, a o toj prednosti govorio je i glavni trener ekipe sa Floride Brus Erijans, koji je veoma zadovoljan „privilegijom“ koji će njegovi igrači uživati u najvećem američkom sportskom spektaklu.

Biće to ogromna prednost za nas – ostajemo u svojim krevetima i pratimo svoju uobičajenu rutinu. Sve će biti kao i obično pre nego što počenmo sa izjavama medijima. Zbog pandemije koronavirusa igrači neće morati da idu na konferencije za medije i mislim da im to zaista pomaže. Obično kada dođede negde na Superboul, svi vas vuku za rukav da im date izjavu čitave nedelje“, izjavio je trener Tampa Bej Bakanirsa Brus Erijans.

Mislim da će Čifsima pogodovati činjenica da će sve biti kao da je običan meč u gostima. Mogu normalno da se pripremaju, baš kao mi. Niko im se neće mešati u posao“, izjavio je 68-godišnji stručnjak, koji je kao glavni trener od 2013. do 2017. godine predvodio Arizona Kardinalse.

Superboul LV na programu je u noći između sedmog i osmog februara (nedelja na ponedeljak) na stadionu „Rejdmond Džejms“. Utakmici će zbog poštovanja mera sprečavanja širenja koronavirusa prisustvovati 22 hiljade gledalaca, a kapacitet stadiona u Tampi je 65 hiljada mesta.

Čitav spektakl moći ćete da pratite u direktnom prenosu samo na Sport klubu.

Komentari

Vaš komentar