Baltimor nastavio Brejdijevu agoniju

Mike Ehrmann/Getty Images

Muči se Tom Brejdi, muče se i Tampa Bej Bakanirsi. Šampioni iz 2021. godine vezali su treći uzastopni poraz u NFL šampionatu, a peti ukupno od starta sezone. Savladali su Baltimor Rejvensi na njihovom terenu 27:22.

Gosti su meč počeli fild golom iz prvog poseda, ali je do kraja prve četvrtine stigao odličan odgovor Tampe. Prvo je Fornet utrčao u end zonu rivala za prednost Bakanirsa 7:3, a Sakop je fild golom pojačao vođstvo na 10:3.

povezane vesti

Lamar Džekson se probudio u drugoj deonici i sa dva tačdauna preokrenuo skor u korist svoje ekipe. Prvo je u end zoni pasom od pet jardi pronašao Kenjana Drejka, a onda dodadavanje od deset jardi i Ajzeu Lajklija za vođstvo Gavranova 17:10 na poluvremenu.

Treći kvartal je protekao mirno, a Sakop pogotkom iz polja smanjio na 17:13. Meč je presudio trk Divajna Duvernaja od 15 jardi za tačdaun kada se Baltimor odvojio na nedostižnih 24:13.

Sakop na jednoj, a Taker na drugoj strani golovima iz polja doveli su skor na 27:16, a Brejdi je svojim jedinim pasom za tačdaun ka Huliju Džonsu samo uspeo da smanji skor na 27:22.

Lamar Džekson je blistao sa osvojenih 238 jardi kroz vazduh i dva pasa za tačdaun, a tome je pridodao i 43 jarde trčanjem. Najbolje hvatačke opcije bili su mu Lajkli (77 jardi) i Robinson (64), dok je raning bek Edvards imao 65 jardi trčanjem.

Brejdi je na drugoj strani osvojio 325 jardi, ali je imao čak 44 pokušaja. Majk Evans je stigao do 123 uhvaćene jarde. Međutim, ključni problem je igra trčanjem Tampe, koja bukvalno ne postoji u nekoliko poslednjih mečeva.

Baltimor sada ima skor 5:3, dok je Tampa na 3:5, ali i dalje sa realnim šansama da se domogne plej ofa jer je Južna divizija Nacionalne konferencije ubedljivo najslabija jer sve ekipe počev od lidera Atlante imaju negativan skor.

U narednom kolu Rejvensi gostuju Nju Orleansu, a Tampa dočekuje aktuelne šampione Los Anđeles Remse.

Komentari

Vaš komentar