Bel najavljuje penziju? Da mogu, vratio bih se u 2018.

NFL 14. jul 202218:473 komentara
Podeli:
Kevin C. Cox/Getty Images

Jedan od najboljih trkača protekle decenije Levion Bel, poslednjih godina samo je bleda senka čoveka koji je žario u dresu Pitsburg Stilersa. Stoga, gotovo svi su najnoviji post na Instagramu protumačili kao najavu odlaska u penziju.

Bel je najbolje godine karijere proveo u Pitsburg Stilersima, ali su kola krenula nizbrdo kada je otišao sa Hajnc Filda u Njujork Džetse. Danas, teško može da dobije angažman i kao raning bek u rotaciji, a praktično je nemoguće da negde bude starter. Na neki način je to i sam priznao rekavši da u ovoj sezoni neće igrati već se koncentriše na boks karijeru, a prvi meč trebalo bi da ima protiv dojučerašnjeg takođe raning beka, velikana Ejdrijena Pitersona. Da se bliži kraju NFL karijera najavio je u svom postu.

– Uzbuđen sam zbog novog životnog poglavlja. NFL je uradio velike stvari za mene, koje veoma cenim. Cenim svaku godinu mog NFL putovanja – počeo je post Bel.

Svima je jasno da je tačka preokreta bila odluka da 2018. odluči da želi trejd i da ne igra tu sezonu. Na kraju je otišao iz Pitsburga, potpisao lukrativni ugovor sa Njujork Džetsima vredan 52 i po miliona dolara. Ali priča se nije odvijala kako je zamislio. Dobio je otkaz, a potom se pomirio da će biti rezervnista u Kanzas Sitiju, Baltimoru i Tampa Beju. Priznaje i sam da je 2018. napravio grešku.

– Očigledno želim da su se stvari te 2018. drugačije odigrale, ali… Sve što možemo je da uradimo u životu da idemo dalje.

Egzibicioni meč koji bi trebalo da označi početak nove, bokserske karijere za Bela protiv Ejdrijena Pitersona zakazan je za 30. jul u Los Anđelesu.

Komentari

Vaš komentar