Bizli: Pre bih se penzionisao nego primio vakcinu

NFL 21. jun. 202118:49 > 18:579 komentara
Podeli:
Kol Bizli
REUTERS/Rich Barnes

Vajd risiver Bafalo Bilsa Kol Bizli prilično je ustalasao javno mnjenje širom SAD iznoseći stav povodom vakcinacije protiv koronavirusa.

Bizli je istakao da neće da prima vakcinu, niti će slediti protokole NFL i igračke asocijacije koji nalažu da se igrači koji nisu primili vakcinu klone ostalih ljudi.

Ja ću živeti svoj život kako ja hoću. Biću napolju i radiću šta ja želim. Ako se plašite da budete u mojoj blizini, onda me se klonite ili se vakcinišite. Možda ću da umrem od koronavirusa, ali radije bih da stvarno živim. Neću da primam lek za nogu koja nije slomljena. Radije bih rizikovao sa koronavirusom i gradio imunitet prirodnim putem. Ako treba igraću i besplatno ove godine kako bih živeo život kako sam ga živeo od prvog dana. A ako budem prinuđen da se penzionišem, neka bude tako – rekao je Bizli.

Iskusni 32-godišnji hvatač kaže da nije usamljen među igračima i da je spreman i da ih zastupa. Po novim pravilima vakcinisani igrači više nisu u obavezi da nose masku u prostorijama kluba, mogu da putuju bez ograničenja, sve što nevakcinisani ne smeju, kao i što moraju na dnevnoj bazi da se testiraju i ne mogu da koriste određene prostorije u klubu, poptu saune.

Komentari

Vaš komentar