Brejdi: Bez Bila ovo ne bi bilo moguće

NFL 3. feb. 202123:461 komentar
Podeli:
REUTERS/Mike Segar

Tom Brejdi će u Tampa Beju biti učesnik Superboula jubilarni 10. put, ali prvi put bez dugogodišnjeg trenera Bila Beličika, o kome i pored rastanka, ima samo reči hvale.

Njih dvojica su prethodnih 20 godina sarađivali u Nju Ingland Petriotsima. Za to vreme otišli su u Superboul devet puta i čak šest puta se vratili kao pobednici. Tom Brejdi je ove sezone nastavio tradiciju ali u dresu Tampa Bej Bakanirsa, dok je Bil Beličik posle 12 godina sa Nju Ingland Petriotsima propustio plasman u plej-of.

još o superboulu

Imam sjajan odnos sa njim. Neverovatno sam zahvalan za sve što je učinio za mene. Mnogo mi znači i kao trener i u životu. On je sve što možete kao igrač da poželite. Predivno mi je bilo tamo u prethodne dve decenije, ali me je fudbalsko putovanje odvelo na drugo mesto. Sve ovo nikako ne bih postigao bez njegove podrške i učenja – rekao je Brejdi.

Tampa Bej Bakanirsi će se u Superboulu sastati sa Kanzas Siti Čifsima, aktuelnim šampionima. Četa Endija Rida ima šansu da postane prva ekipa sa odbranjenom titulom posle upravo Nju Inglanda 2005. koji je predvodio Tom Brejdi, zajedno sa Bilom Beličikom.

Komentari

Vaš komentar