Brejdi: Ponekad igram kao najgori kvoterbek u istoriji

NFL 4. dec 202216:46
Tom Brejdi
Jason Miller/Getty Images

Kvoterbek Tampa Bej Bakanirsa Tom Brejdi smatra da njegov tim ima dovoljno vremena da zaigra bolje i uspešno završi sezonu, iako su dosad razočarali nastupima.

NFL gledajte ekskluzivno na kanalima Sport Kluba, SBB mreži i EON platformi.

Sezona Tampa Beja se ne odvija kako su se članovi i navijači ekipe nadali, posebno ako se u obzir uzme individualni kvalitet igrača i njihova dostignuća u prethodnom periodu. Ipak, Baksi imaju tu sreću da ni njihovi divizijski rivali ne briljiraju, pa sa se skorom 5-6 nalaze na prvom mestu dizivije NFC Jug.

NFL:

„Treninzi su veoma važni. Što više stvari prođemo u toku priprema, bolje igramo i imamo više samopouzdanja. To je naročito bitno za igru pasom – samopouzdanje i anticipacija su ključni. Najbolje je tim u naštimovan još na trening kampu. Tokom sezone je bitno napraviti balans izmežu napornog rada i preko potrebnog odmora koji će igračima omogućiti da uvek igraju na najvišem nivou“, rekao je 45-godišnjak.

Ni Brejdi nije imun na bleda izdanja. Napad koji predvodi legendarni kvoterbek postiže samo 18,2 poena po meču ove sezone, a sedmostruki Superboul šampion je svestan oscilacija. Napad Bakanirsa se nije u velikoj meri promenio u odnosu na prethodnu godinu, ali su povrede uticale na slabiju efikasnost – kao i promena glavnog trenera. Umesto Brusa Erijensa, na kormilo Tampa Beja seo je Tod Bouls, koji je do ove zime bio defanzivni koordinator ekipe.

„Američki fudbal ne prašta opuštanje, ništa nije zagarantovano. Ponekad igram toliko loše da za samog sebe mislim da sam najgori kvoterbek u istoriji, to je normalno. Suština je napredovati i usvršavati se. Kada gubiš sve deluje užasno, a dok pobeđuješ se osećaš fantastično. Istina je negde između – duga sezona je pred nama, nadam se da ćemo u nastavku biti mnogo bolji nego do sada“, zaključio je Brejdi.

Tampa Bej naredni meč igra sa Nju Orleas Sejntsima – taj duel možete gledati na Sport Klubu 1 u noći između ponedeljka i utorka od 2.15.

Komentari

Vaš komentar