Brejdi: Postojao i drugi put do titula, ne samo „patriotski“

Američki fudbal 7. apr. 202119:517 komentara
Podeli:
Leon Halip/Getty Images

Najtrofejniji kvoterbek u istoriji NFL Tom Brejdi govorio je za američki ESPN o tome kako je doneo odluku da posle 20 godina u dresu Nju Ingland Petriotsa pojača Tampa Bej Bakanirse i odvede ih do titule šampiona, svoje sedme u neverovatnoj karijeri.

U Superboulu LV Bakanirsi su bili ubedljivo bolji od Kanzas Siti Čifsa u februaru u još jednoj briljantnoj predstavi napada koji je predvodio Tom Brejdi.

NFL:

Kada ste na jednom mestu 20 godina mislite da je to jedini način da ostvarite uspeh. Međutim, kada odete na neko drugo mesto, shvatite da postoji i drugi put do uspeha. Prvi put sam bio ’novi momak’ u timu. Bilo je to potpuno drugačije iskustvo. Sviđa mi se to – nije bitno ono što ste uradili u prethodnoj sezoni, bitna je samo godina koja je pred vama. Zbog toga sam rešio da pređem u Bakse. I dalje me to drži“, izjavio je 43-godišnji Tom Brejdi.

Trener Bakanirsa Brus Erijans je sjajan motivator On ima fantastičan osećaj za tim. Ima intuiciju da shvati šta se dešava u svlačionici i da donese prave odluke sa kojima će se igrači slagati. Zna odlično da proceni talenat. Što se mene tiče, želim da igram i dalje – kao da imam neku bolest u sebi. Imam još toga u sebi, želim sve da dam“, rekao je legendarni kvoterbek.

Brejdi je u NFL od 2000. godine, kada su ga sa 199. pozicije NFL drafta izabrali upravo Nju Ingland Petriotsi.

Komentari

Vaš komentar