Brejdi pred povratak kući: Znam da neće navijati za mene

NFL 28. sep. 202113:501 komentar
Podeli:
Tom Brejdi
Guliver Image / AP Photo/Jae C. Hong

Legendarni kvoterbek Tom Brejdi vraća se na „Žilet“ stadion na kojem je u dresu Nju Ingland Petroitsa ostvario velike uspehe pre odlaska u Tampa Bej Bakanirse.

Najtrofejniji kvoterbek u istoriji prošle godine je napustio Masačusets i otišao u Tampa Bej. U prvoj godini je sa Bakanirsima osvojio Superboul i stigao do sedme titule u neverovatnoj karijeri.

NFL:

Poznajem te svlačionice, tunel, znam kako duva vetar, znam sve o tom mestu. Znam miris, znam kako je kada dolazi veče utakmice, a znam i kako će se čuti navijači. A ipak, sve će biti jedinstveno. Nikad nisam imao takvo iskustvo, sada ću prvi put biti sa druge strane. Nije sada trenutak za evociranje uspomena, imaću mnogo prilika to da radim. Želim da se koncentrišem na trenutak, a ne da razmišljam od 20 godina istorije“, izjavio je 44-godišnji Tom Brejdi.

Ne očekujem proslavu mog povratka. Navijači će navijati za svoj tim, za Petriotse. To i očekujem od njih, kao i to da znaju da ja sada igram za drugi tim. Bil Beličik mi je 20 godina bio mentor. Od njega sam naučio neke sjajne stvari i on odlično vodi ovaj tim“, rekao je sedmostruki osvajač Superboula.

Meč između Nju Inglanda i Tampa Beja na programu je u noći između nedelje i ponedeljka u 2.20 časova uz direktan prenos na Sport klubu 1.

Komentari

Vaš komentar