Brejdi: Starim, provešću neko vreme sa porodicom

Američki fudbal 25. jan. 20228:35 > 8:503 komentara
Podeli:
xLuisxSantanax

Tom Brejdi je posle poraza njegove Tampe u divizijskoj rundi NFL plej ofa rekao da nije siguran hoće li i naredne godine igrati. Legendarni kvoterbek je rekao u jednom podkastu da će ključnu ulogu u odlučivanju imati njegova porodica.

Posle 19 godina u Nju Inglandu i šest osvojenih Superboulova sa Patriotama, Tom Brejdi je 2020. napravio veliki zaokret u karijeri prešavši u Tampa Bej. O kakvom se šampionu radi govori podatak da je u prvoj sezoni uzeo titulu sa Bakanirsima. Sada sa 44 godine ipak Brejdi pominje mogućnost da bi uskoro mogao da bude kraj.

VESTI O BREJDIJU

„Ostario sam, i mislim da je najbolji deo to što je fudbal ekstremno važan u mom životu i mnogo mi znači i mnogo brinem o onome što pokušavamo da ostvarimo i stalo mi je do saigrača. Najveća razlika sada je što sam stariji i imam decu i o njima mnogo brinem takođe. Oni su mi najveća podrška. Supruga mi je najveća podrška. Boli je kada vidi da me udaraju. Zaslužuje da ima mene kao supruga i deca zaslužuju da me imaju kao oca“, rekao je Tom Brejdi.

Sa suprugom Žizel Bundšen Tom ima dvoje dece. Džek Brejdi ima 14 godina i živi sa Brejdijevom prvom suprugom u Njujorku, dok sin Bendžamin i ćerka Vivijan koji imaju 12 odnosno devet godina žive sa Tomom i Žizel.

xDirkxShadd Timesx

„Provešću neko vreme sa njima i daću im ono što im treba jer su mi mnogo dali u poslednjih šest meseci kako bih radio ono što volim. To sam rekao pre nekoliko godina, o tome se radi u vezama i odnosima. Nije do toga šta ja želim. Radi se o tome šta mi kao porodica želimo. Mnogo vremena ću provesti kako bih shvatio šta je sledeće u budućnosti“, rekao je Brejdi.

Komentari

Vaš komentar