Brit Rid na plaćenom odsustvu

NFL 10. feb. 202117:301 komentar
Podeli:
Brit Rid
Mark Brown/Getty Images

U predvečerje Superboula dojučerašnje šampione Kanzas Siti Čifse dočekala je vest, kao grom iz vedrog neba, da je trener lajnbekera i sin glavnog trenera Endija Rida Brit učestvovao u sudaru, koji je moguće i on izazvao.

Sam Brit završio je u bolnicu zbog povrede trbušnog dela, ali pored njega u bolnici su završile i dve devojčice sa ozbiljnim povredama, od čega se jedna bori za život. Koliko je ovaj incident teško pao čitavoj ekipi koja je izgubila od Tampa Bej Bakanirsa 31:9, svedoče i reči Endija Rida po završetku utakmice, u kojima je istakao da neće davati nikakve izjave vezane za utakmicu i da njegovo srce krvari zbog ovog sudara. Čifsi za sada nisu preduzimali drastične mere, ali su poslali Brita na plaćeno odsustvo.

povezano

Trener lajnbekera Brit Rid poslat je na plaćeno odsustvo usled saobraćajne nesreće. Prikupljamo informacije o incidentu i nastavićemo da pomažemo lokalnim vlastima. Naš fokus ostaje na Erijel Jang i njenoj porodici. Ponudili smo podršku i pomoć tokom ovih teških vremena i nastavićemo da se molimo za oporavak – glasi u saopštenju Kanzas Siti Čifsa.

Sam Brit je policiji priznao da je pre nemilog događaja popio dva, tri pića, a u krvi mu je nađena supstanca, koja se nalazi u leku koji mu je prepisan.

Komentari

Vaš komentar