Čardžersi u produžetku slomili Bronkose

Američki fudbal 18. okt 20227:321 komentar
Harry How/Getty Images

Los Anđeles Čardžersi nisu blistali, ali su ipak u produžetku slomili otpor Denver Bronkosa 19:16 u poslednjem meču šeste runde NFL šampionata.

Bolje su gosti iz Kolorada otvorili meč. Prvo je Mekmanus postigao fild gol sredinom prve četvrtine, a onda je i Rasel Vilson pasom od 39 jardi pronašao Grega Dalčiča, koji je utračo u end zonu rivala za velikih 10:0 posle prvih 5 minuta.

povezane vesti

Međutim, brzo su Bronkosi prokockali prednost. Ekeler je trkom od šest jardi došao do tačdauna za domaće, a skor je poravnao golom iz polja Dastin Hopkins. Denver je ipak na odmor otišao sa tri poena viška posle još jednog fild gola Mekmanusa.

U drugom poluvremenu su dominirale odbrane. Nije više bilo tačdauna. Hopkins je pogodio dva fild gola za Čardžerse, a Mekmanus jedan za Bronkose, pa je regularni deo meča završen 16:16.

I u nastavku su oba napada bila impotentna. Nije bilo prave akcije, a presudila je katastrofalna greška specijalnog tima Denvera. Ispustili su lopte posle panta Čardžersa na nekih 30 jardi od svoje end zone. Poklon je tim iz El-Eja prihvatio i još jednim fild golom nepogrešivog Hopkinsa stigao do četvrte pobede u sezoni.

Džastin Herbert je u pobedničkom timu imao 238 jardi pasom uz jednu presečenu loptu, dok je u redovima gostiju Rasel Vilson ponovo bio prosečan. Samo 188 jardi uz pas za tačdaun u prvoj četvrtini je premalo od skupog plaćenog kvoterbeka, koji je tokom leta stigao iz Sijetla.

Čardžersi sada imaju skor 4-2 u Zapadnoj diviziji AFC i poravnati su sa Kanzas Siti Čifsima, dok je Denver u istoj diviziji na 2-4.

U narednom kolu Čardžersi dočekuju Sijetl, dok je Denver domaćin Njujork Džetsima. Mečeve NFL šampionata možete ekskluzivno da pratite na kanalima Sport kluba.

Komentari

Vaš komentar