Debi Votsona, povreda Vilsona, Rejvensi kraljevi predsezone

NFL 13. avg 202211:32
Dešon Votson
REUTERS/Ray Seebeck

Odigrano je sedam utakmica prve nedelje predsezone NFL. Dešon Votson je debitovao pobedom u dresu Klivlenda, kvoterbek Njujork Džetsa Zek Vilson povredio je koleno, a Baltimor Rejvensi nastavili sjajan niz pobeda u predsezoni.

Rejvensi su na svom terenu savladali Tenesi Tajtense 23:10 i tako produžili niz pobeda u predsezoni na 21. Očekivano za Rejvense nije bacao Lamar Džekson, ali su Entoni Braun, Tajler Hantli i Bret Handli bili solidni. Prebacili su zajedno 259 jardi, imali 28/35 uspešnih pasova, bez intersepšna i uz bačen tačdaun. Taj tačdaun je uhvatio Šemar Bridžis i uz to dodao 62 jarda, tako da bi on možda mogao da bude rešenje za hroničan problem standardnog risivera.

povezano

O Dešonu Votsonu se uglavnom priča kroz prizmu suspenzije zbog optužbi za seksualno uznemiravanje. A on je čovek došao da igra fudbal i pokaže da je vredan silnih para koje je Klivlend investirao u njega. U prvom izlasku na teren kao vođa napada Braunsa protiv Džeksonvila nije se naročito istakao. Imao je samo pet pokušaja dodavanja, od čega samo jedan uspešan za sedam jardi.

Ipak Braunsi su došli do pobede 24:13 a odlučujuće uloge imali su Džošua Dobs sa prebačenih 108 jardi uz pas za tačdaun i Džerom Ford koji je istrčao 57 jardi uz tačdaun.

Njujork Džetsi su pobedili Filadelfiju 24:21, ali je opor utisak zbog povrede kolena Zeka Vilsona. Čeka se pregled magnetnom rezonancom, ali Njujorčani ipak očekuju da povreda nije ozbiljnije prirode.

Ostali rezultati: Nju Ingland – Njujork Džajents 21:23, Detroit – Atlanta 23:27, Sinsinati – Arizona 23:36, San Francisko – Grin Bej 28:21.

Komentari

Vaš komentar