Dešon Votson se vratio u Hjuston da trenira

NFL 25. jul. 202120:21
Podeli:
Dešon Votson
Carmen Mandato/Getty Images

Kvoterbek Hjuston Teksansa Dešon Votson igrao je sa franšizom opasnu igru traženja trejda i netreniranja. Ipak, odlučio je da se vrati treninzima što se može shvatiti kao prvi korak ka nalaženju kompromisa.

Drugi najplaćeniji igrač u NFL odlučio je da se povinuje odluci kluba i da dođe u trening kamp. Verovatno da više ne bi plaćao penale, pošto ga je svaki dan neopravdanog odsustva koštao 50 hiljada dolara.

Ipak, Votson i dalje ostaju pri zahtevu da bude trejdovan, ali verovatno je i sam svestan da će vrlo teško obezbediti taj prelazak. Jer prvo ne žele Teksansi da ga trejduju samo godinu dana pošto su potpisali ugovor sa njim vredan 160 miliona dolara za četiri godine. A drugo, on sam u ovom trenutku nije najatraktivnija opcija. Em zbog velikog ugovora koji ne može svaki tim da priušti, ali i činjenice da se protiv njega vodi proces na osnovu 22 podnete tužbe za seksualno zlostavljanje i niko još ne može da pretpostavi kako će NFL u skladu sa tim reagovati. A svi su svesni da je moguća i neka suspenzija.

 

Komentari

Vaš komentar