Devonta Frimen ipak u plej-ofu

NFL 12. jan. 202117:491 komentar
Podeli:
Kevin C. Cox/Getty Images

Raning bek Devonta Frimen veći deo ove sezone proveo je u Njujork Džajentsima, ali u plej-ofu pojačaće ekipu Bafalo Bilsa, koja se plasirala u divizijsku rundu.

Nekadašnji trkač Atlante i učesnik Superboula ove sezone pojačao je Njujork Džajentse. Očekivalo se da će u odsustvu povređenog Sekuana Barklija nositi trčanje, ali nije se propisno ni naigrao fudbala. Odigrao je samo pet utakmica (četiri kao starter), imao 53 nošenja za ukupno 172 jarda uz jedan tačdaun. U međuvremenu prvi raning bek Džajentsa postao je Golmen, a Frimen je ponovo postao slobodan agent.

povezane vesti

Ipak, iskusni 28-godišnji raning bek nije još završio sezonu. Usledila je ponuda Bafalo Bilsa, koji su protiv Indijanapolisa ostvarili prvu plej-of pobedu posle 25 godina. Za sada je u rezervnom sastavu, ali nije nemoguće da dobije šansu protiv Baltimora u divizijskoj rundi, s obzirom da se povredio ruki Zek Mos i ostao je samo Devin Singlteri, prvi raning bek ekipe.

Glavna snaga napada Bafala ove sezone je kvoterbek Džoš Alen, koji i dodaje i trči, a koliko trčanje nije prioritet pokazuje i to što su tek 20 po osvojenim jardima po zemlji. Međutim, u plej-ofu je svaka pomoć potrebna, tako da bi i Frimen možda mogao da bude kec iz rukava.

Komentari

Vaš komentar