Došao je i na njih red: Tim Amerike u Hard Knocks

NFL 4. jul. 202119:311 komentar
Podeli:
Tom Pennington/Getty Images

Pred svaku sezonu jedan NFL tim ima čast da učestvuje u serijalu Hard Knocks, u kom se taj tim potpuno otvara televizijskoj publici. Ovog leta ta čast pripala je Dalas Kaubojsima.

A svakako da su Kauboji možda i najzanimljiviji tim za ovakvu vrstu programa. U pitanju je najbogatija, najpopularnija franšiza, jednostavno „Tim Amerike.“ Zbog toga nema sumnje da će gledaoci jedva dočekati ovogodišnje izdanje „Hard Knocks.“

Kaubojsi su franšiza sa toliko mnogo priča, od kojih mnoge izazivaju reakcije navijača širom sveta. Desetine miliona navijača ih voli, ali gotovo isti broj ih mrzi. Jednostavno, kod njih nema ravnodušnosti, oni su „Tim Amerike“ – rekao je Ken Rodžers jedan od producenata ovog šoua.

Od mnogih priča stidljivo je najavljeno da će na četiri biti bačen najjači akcenat: 1) Povratak Daka Preskota, 2) pojačavanje odbrane, 3) očekivanja od Eliota i 4) da li je Majk Mekarti taj. Hard Knocks kreće od 10. avgusta, a moći ćete da ga posmatrate i na kanalima Sport Kluba, kao i čitavu NFL sezonu.

Komentari

Vaš komentar