Draft 2022: Fila sa čak tri pika prve runde

NFL 25. mar 202219:513 komentara
Podeli:
Jeff Zelevansky/Getty Images

Posle veoma zanimljivog Free Agency malo se iskristalisala situacija kada je predstojeći draft u pitanju. Za sada izgleda da će u danima pre i za vreme samog drafta najzaposleniji biti u Filadelfiji, Kanzas Sitiju i Džeksonvilu.

Pravo prvog pika imaće Džeksonvil Džeguarsi. Ali ono što franšizu sa Floride stavlja u dobar položaj nije samo taj prvi pik već i činjenica da imaju uz Kanzas Siti Čifse ukupno najviše pikova – čak 12. Stoga, može da se očekuje da Džegsi pokušaju neke pikove da iskoriste za neki trejd pred sam draft.

povezano

To isto važi i Kanzas Siti, koji će posle trejda Tajrika Hila imati dva pika prve runde. Doduše, to su kasni pikovi 29. i 30. Dva pika prve runde, ali rana, imaće Njujork Džetsi i Njujork Džajentsi. Džetsi će imati četvrtog i 10. pika, a Džajentsi petog i sedmog.

Što se tiče prve runde tu najviše izbora, za sada, imaju Filadelfija Iglsi. Imaće ih čak tri – 15, 16. i 19. pika.

Najmanje pikova na draftu imaće domaćin drafta Las Vegas Rejdersi i Majami Dolfinsi – po pet. Ali to je i logično s obzirom da su investirali u dve velike zvezde. Rejdersi u Devantea Adamsa, a Dolfinsi u već pomenutog Tajrika Hila.

NFL draft održava se u Las Vegasu od 28. do 30. aprila.

Komentari

Vaš komentar