Dru Lok dobio konkurenciju, Darnold prodisao

NFL 29. apr. 202118:371 komentar
Podeli:
Tedi Bridžvoter
REUTERS/Brad Mills

Dolaskom Sema Darnolda u Karolinu jasno je bilo da mesta za startnog kvoterbeka neće biti za Tedija Bridžvotera. Zato i ne čudi njegov trejd u Denver, gde ga očekuje grčevita borba za mesto u timu.

Bridžvoter je otišao u Kolorado, a u Karolinu je došao pik šeste runde drafta. Takođe, ovim trejdom Panteri su oslobodili tri miliona dolara u seleri kepu, koliko bi morali da plate Bridžvoteru da je odradio kompletan ugovor. Ovako je dobio od Karoline garantovanih sedam miliona, a ostatak će pasti na teret Bronkosima.

Iako je imao solidnu sezonu u Karolini, dolaskom mlađeg Sema Darnolda Bridžvoter je izgubio šanse da bude prvi kvoterbek. Ali one nisu ništa veće ni u Denveru, gde je prva opcija Dru Lok. I tako će najverovatnije ostati bar do početka sezone i ukoliko se nešto nepredviđeno ne desi. Ipak, u Denveru su zadovoljni dovođenjem nekadašnjeg kvoterbeka Minesote, Džetsa i Nju Orleansa.

Angažovanjem Bridžvotera dobili smo konkurenciju, iskustvo i snažno veteransko prisustvo na mestu kvoterbeka – rekao je generalni menadžer Denvera Džordž Peton.

Komentari

Vaš komentar