Džegsi agresivno u free agency, Tedi B u Majamiju

NFL 15. mar 202217:30
Podeli:
Tedi Bridžvoter
REUTERS/Joe Nicholson

Prvi dan tržišta slobodnih agenata bio je očekivano uzbudljiv, a čini se da su najviše poslova napravili Džeksonvil Džeguarsi i Majami Dolfinsi koji su doveli novog kvoterbeka Tedija Bridžvotera.

Pravi NFL globtroter obreo se i u šestoj ekipi od kada je u karavanu 2014. Ovog puta iz Kolorada, gde je došao Rasel Vilson Tedi B ide na Floridu. Tačnije u Majami Dolfinse.

povezano

Iskusni kvoterbek potpisao je jednogodišnji ugovor vredan 10 miliona dolara, od čega šest i po miliona garantovano. Očekuje se da Bridžvoter na početku bude podrška Tui Tagovaioli, ali kako igra mladi kvoterbek, lako može da se desi da iskusniji saigrač dobije i veću ulogu.

To nije bio jedini potpis Majami Dolfinsa, koji su doveli raning beka Čejsa Edmondsa iz Arizone, vajd risivera Sedrika Vilsona iz Dalasa, te ofanzivnog linijaša Konora Vilijamsa, dok je produžen ugovor sa defanzivnim endom Emanuelom Ogbom na četiri godine za 65.4 miliona dolara.

Pravu pometnju napravio je Džeksonvil. Oni su samo prvog dana doveli vajd risivere Kristijana Kirka iz Arizone i Zeja Džonsa iz Las Vegas Rejdersa, kao i tajt enda Ivana Ingrama, ofanzivnog linijaša Brendona Šerfa, dezanzivnog tekla Folija Fatukasija i lajnbekera Fojea Oluokuna.

Od zanimljivijih potpisa valja spomenuti Džej Si Džeksona koji je potpisao sa Čardžersima petogodišnji ugovor vredan 82.5 miliona dolara, od čega 40 miliona garantovano, kao i dolazak doskorašnjeg tajt enda Sinsinatija Si Džej Juzome u Njujork Džetse. On je potpiaso trogodišnji ugovor vredan 24 miliona dolara.

Komentari

Vaš komentar