Epilog koji su svi želeli da izbegnu: Braun tuži Bakanirse

NFL 26. jan. 202216:572 komentara
Podeli:
Antonio Braun
xScottxKinserx via Guliver

Doskorašnji vajd risiver Tampa Bej Bakanirsa Antonio Braun i njegov advokat Šon Burstin izjavili su da nameravaju da tuže NFL tim sa Floride zbog toga što su raskinuli ugovor sa popularanim, ali često problematičnim igračem.

Braun je otpušten pošto je izjavio da je suviše povređen kako bi ušao u igru u duelu sa Njujork Džetsima, a AB i njegov pravni zastupnik tvrde da je glavni trener Brus Erijans ignorisao Braunove molbe da ne ulazi u utakmicu.

NFL:

Burstin je u jednom medijskom gostovanju naveo i da će njegova stranka tražiti odštetu za operaciju desnog skočnog zgloba jer mu je to medicinsko osiguranje garantovano kolektivnim ugovorm između igrača i vlasnika u NFL.

„Sve opcije su u igri. Tužićemo sve koji su izjavljivali da Braun nije mentalno spreman da igra u NFL timu – od trenera Erijansa do generalnog menadžera tima. Koliko nam novca duguju? Mnogo. Mnogo novca“, izjavio je advokat Šon Burstin.

Braun je izjavio da nije bio nezadovoljan zbog manjka lopti koje je dobijao, kao i da je glavni razlog zbog kojeg je bio član Bakanirsa kvoterbek Tom Brejdi.

Komentari

Vaš komentar