Eron Rodžers, Džoš Alen među igračima nedelje

NFL 9. dec. 202017:50
Podeli:
Harry How/Getty Images

Kvoterbek Grin Bej Pekersa Eron Rodžers izabran je za ofanzivnog igrača nedelje Nacionalne fudbalske konferencije, dok je to priznanje u Američkoj fudbalskoj konferenciji pripalo Džošu Alenu.

U pobedi Grin Beja nad Filadelfijom Rodžers je imao 73% kompletiranih pasova, za ukupno 295 jardi i tri pasa za tačdaun uz kvoterbek rejting 128.9. A još bolju statistiku imao je Alen u pobedi Bafala nad San Franciskom. On je imao čak 80% kompletiranih pasova za 375 jardi i četiri tačdauna i nestvaran kvoterbek rejting od 139.1.

povezane vesti

Defanzivni igrač nedelje AFC bio je igrač Majamija Kajl van Noj, koji je imao osam obaranja, od čega pet za gubitak jardi i tri seka u pobedi nad Sinsinatijem. U NFC to priznanje je pripalo defanzivcu Njujork Džajentsa Lenardu Vilijamsu, koji je imao 2.5 seka i tri obaranja, dva za gubitak jardi u senzacionalnoj pobedi nad Sijetlom.

Možda i zvezda nedelje je Ganer Olševski koji je imao fenomenalnu partiju kao igrač specijalnog tima Nju Inglanda. On je vratio pant za tačdaun od 70 jardi, uz ukupno vraćenih 145 jardi, a imao je i hvatanje za drugi tačdaun, tako da je i nagrada za igrača nedelje specijalnog tima na AFC bilo možda i najlakše za dodeliti. U NFC ta nagrada je pripala kikeru Vašingtona Dastinu Hopkinsu, koji je pogodio sve šuteve u senzacionalnoj pobedi nad Pitsburgom.

Komentari

Vaš komentar